Ajuntament de Montserrat::Galeria empresarial de la Província de València

L’Ajuntament de Montserrat, a través de l’agència de promoció del valencià, AVIVA, participa en   la campanya: “Jo, comerç local”.
Els objectius d’aquesta acció se centren en dos punts bàsics: el comerç local i la llengua. Dos conceptes, d’altra banda, que en el nostre poble funcionen de la mà. Montserrat respira en valencià, treballa en valencià, compra en valencià, viu en valencià i hem d’aconseguir, entre tots, que això continue sent així. Per això és tan important la vostra col·laboració en campanyes com aquesta que fomenten de manera conjunta dos pilars bàsics del dia a dia del veïnat del nostre poble.
La campanya consisteix en el repartiment de bosses de la compra confeccionades amb ràfia que porten els lemes “Jo, comerç local” i “Compre en valencià”, i que tenen en un dels laterals vocabulari relacionat amb el comerç.  La proposta és que  es repartisquen entre la clientela que faça compres superiors a 20 euros.
La bossa és aquesta:
 
Es farà publicitat de la campanya tant amb cartelleria com per les xarxes habituals de comunicació de l’Ajuntament. En la cartelleria es farà constar la llista de comerços adherits a la campanya. 
En aquesta acció solament poden participar els comerços que estiguen d’alta en la Guia Municipal d’Empreses. Si algun comerç no està en la Guia però està interessat a participar en futures accions, pot contactar amb l’Agència de Desenvolupament Local (adl@montserrat.es) per donar-s’hi d’alta. 
Per a confirmar la inscripció en la campanya actual, cal enviar un correu abans del dia 30 de setembre a: aviva@montserrat, amb el formulari que podeu descarregar ací emplenat.
Als comerços participants se’ls entregarà, a més de les bosses de la campanya:
•    Bosses de paper amb lèxic de fruites i verdures
•    Fullets amb lèxic del supermercat 
•    Portamascarets amb el lema “En valencià més a gust” 
•    Un caixeta amb elements per retolar en valencià les dependències del comerç
Esperem i agraïm la vostra participació en aquest projecte que pretén donar un impuls més als teixits comercial i social del poble.
Gràcies de bestreta