Ajuntament de Montserrat::Galeria empresarial de la Província de València

Mostrant els resultats de 1 a 7 de 7

25-10-2021 25 d’octubre, Dia del Comerç Local

Hui és la festa de les nostres tendes i parades!

Hui volem donar visibilitat a la labor que desenvolupa el comerç de proximitat en els nostres municipis, perquè és una peça clau del teixit socioeconòmic i un element essencial per a la qualitat de vida dels pobles i ciutats.

T’imagines el poble sense comerç de proximitat? No, veritat? Perquè el comerç local dona vida! Fa que els nostres carrers, barris, pobles i ciutats s’òmpliguen de gent.

I és que el comerç de proximitat està lligat a la vida social i econòmica del seu territori.

Saber qui et ven eixa barra de pa, eixes llonganisses, eixes flors per a les persones estimades…; i que et coneguen i reconeguen com a clientela, no té preu!

Per tot el que ens doneu, aquest dia és vostre.

Gràcies per estar sempre ahí, fins i tot en els moments més difícils que hem passat.
Gràcies per fer barri, per fer poble, per fer ciutat.

Gràcies als nostres comerços de Montserrat!

14-09-2021 Campanya “Jo, comerç local”

L’Ajuntament de Montserrat, a través de l’agència de promoció del valencià, AVIVA, participa en   la campanya: “Jo, comerç local”.
Els objectius d’aquesta acció se centren en dos punts bàsics: el comerç local i la llengua. Dos conceptes, d’altra banda, que en el nostre poble funcionen de la mà. Montserrat respira en valencià, treballa en valencià, compra en valencià, viu en valencià i hem d’aconseguir, entre tots, que això continue sent així. Per això és tan important la vostra col·laboració en campanyes com aquesta que fomenten de manera conjunta dos pilars bàsics del dia a dia del veïnat del nostre poble.
La campanya consisteix en el repartiment de bosses de la compra confeccionades amb ràfia que porten els lemes “Jo, comerç local” i “Compre en valencià”, i que tenen en un dels laterals vocabulari relacionat amb el comerç.  La proposta és que  es repartisquen entre la clientela que faça compres superiors a 20 euros.
La bossa és aquesta:
 
Es farà publicitat de la campanya tant amb cartelleria com per les xarxes habituals de comunicació de l’Ajuntament. En la cartelleria es farà constar la llista de comerços adherits a la campanya. 
En aquesta acció solament poden participar els comerços que estiguen d’alta en la Guia Municipal d’Empreses. Si algun comerç no està en la Guia però està interessat a participar en futures accions, pot contactar amb l’Agència de Desenvolupament Local (adl@montserrat.es) per donar-s’hi d’alta. 
Per a confirmar la inscripció en la campanya actual, cal enviar un correu abans del dia 30 de setembre a: aviva@montserrat, amb el formulari que podeu descarregar ací emplenat.
Als comerços participants se’ls entregarà, a més de les bosses de la campanya:
•    Bosses de paper amb lèxic de fruites i verdures
•    Fullets amb lèxic del supermercat 
•    Portamascarets amb el lema “En valencià més a gust” 
•    Un caixeta amb elements per retolar en valencià les dependències del comerç
Esperem i agraïm la vostra participació en aquest projecte que pretén donar un impuls més als teixits comercial i social del poble.
Gràcies de bestreta

22-04-2021 2a convocatòria ajudes Parèntesi dins el pla Resistir

Resolta la primera convocatòria d’aquestes ajudes i comprovada per la Intervenció Municipal l’existència encara de consignació pressupostària, s’han aprovat les bases d’una segona convocatòria d’aquestes ajudes municipals, que es poden consultar al Tauler d’anuncis de la Seu Electrònica (https://montserrat.sedelectronica.es/board) i la Portal de Transparència (C. Recursos/C.3. Contrataciones, convenios y subvenciones/C.3.13 Subvenciones/2021/Ayudas Paréntesis dentro del Plan Resistir).

S’han inclòs nous codis d’activitats afectades per la pandèmia (a consultar a l’annex I de les bases) que han de desenvolupar la seua activitat en el municipi de Montserrat en el marc del que disposa el Decret Llei 1/2021, de 22 de gener, del Consell, pel qual s’aprova el Pla Resistir, que inclou ajudes parèntesi en cada municipi per als sectors més afectats per la pandèmia.

Excepcionalment, podran desenvolupar la seua activitat en altre municipi de la Comunitat Valenciana si el domicili fiscal el tenen a Montserrat i s’han vist excloses de les convocatòries altres municipis que es van regir pel criteri del domicili fiscal per a concedir les seues ajudes, circumstància que hauran de declarar.

Publicat l’extracte d’esta segona convocatòria al BOP del dia 30/04/21, el termini per a presentar sol·licituds és de l’1 al 20/05/21.

Recordeu que les sol·licituds es presenten electrònicament amb el tràmit “Ajudes Parèntesi dins del pla Resistir” que trobareu a la Seu.

18-02-2021 Ajudes Parèntesi dins el pla Resistir 2021

La Generalitat Valenciana, conscient de la complicada situació que estem vivint i que hi ha sectors especialment afectats per la mateixa a conseqüència de les restriccions adoptades, mitjançant Decret llei 1/2021, de 22 de gener, del Consell (publicat en el DOGV núm. 9005, de 26.01.2021), ha aprovat la creació d’un Pla d’ajudes, denominat, Resistir, dotat amb 160 milions d’Euros, aportats en un 62,5% per la Generalitat, en un 22,5% per les Diputacions Provincials, i el 15% restant pels Ajuntaments.

La participació de l’Ajuntament de Montserrat en aquest pla ascendeix a 217.044 euros, segons l’Annex I del Decret llei 1/2021.

L’Ajuntament de Montserrat en el ple de 28 de gener de 2021 va acordar acceptar l’ajuda contemplada en el Decret llei 1/2021 i es va comprometre a aportar l’import de 32.557 €, quantitat que ascendeix el seu percentatge de participació, i complir amb la resta de les obligacions contemplades en l’esmentat decret llei.

Ara s’han aprovat les bases i la convocatòria d’aquestes ajudes municipals, que es poden consultar al Tauler d’anuncis de la Seu Electrònica (https://montserrat.sedelectronica.es/board) i la Portal de Transparència (C. Recursos/C.3. Contrataciones, convenios y subvenciones/C.3.13 Subvenciones/2021/Ayudas Paréntesis dentro del Plan Resistir)

Finalitzat el dia 30/03/21 el termini per a esmenar les sol·licituds inicialment excloses, ja es pot consultar la resolució de concessió tant al Tauler d’anuncis de la Seu electrònica com al Portal de Transparència.

Davant qualsevol dubte posa’t en contacte amb Carmina, adl@montserrat.es i 962988000 – Ext. 2109.

16-12-2020 Diumenges i dies festius hàbils per a la pràctica comercial en 2021

El DOCV del 15/12/20 ha publicat els festius en què podrà obrir els comerços en any que ve, que seran:

3 de gener de 2021 – Diumenge. Campanya Reis.
10 de gener de 2021 – Diumenge. Rebaixes d’hivern.
2 d’abril de 2021 – Divendres Sant. Major afluència turística.
4 d’abril de 2021 – Diumenge de Pasqua. Major afluència turística
i coincidència de dos festius.
2 de maig de 2021 – Diumenge. Coincidència de dos festius.
4 de juliol de 2021– Diumenge. Rebaixes d’estiu.
10 d’octubre de 2021 – Diumenge. Coincidència de dos festius.
1 de novembre de 2021 – Dilluns. Coincidència de dos festius.
6 de desembre de 2021 – Diumenge. Campanya Nadal i coincidència
de dos festius.
19 de desembre de 2021 – Diumenge. Campanya Nadal.
26 de desembre de 2021 – Diumenge. Campanya Reis i coincidència
de dos festius.

02-12-2020 Nou mercat virtual per als comerços de la Ribera Alta

Ja està en marxa el nou portal públic per que els comerços de la Ribera Alta, inclosos actualment 4 de Montserrat, puguen vendre en línia; i que les persones tinguen accés amb un click als seus comerços de proximitat.

https://marketriberadexuquer.es

La Mancomunitat de la Ribera Alta, a través de la Xarxa AFIC (Agents per al Foment de la Innovació Comercial) i amb la subvenció de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha posat en marxa aquesta plataforma de marketplace gratuïta que posa a la disposició de les empreses i comerços de la comarca per a vendre online no sols en l’àmbit comarcal, sinó també en els àmbits nacional i internacional, amb el objectiu d’augmentar els seus ingressos i notorietat de marca.

Si vols que el teu comerç també participe en aquesta iniciativa, posa’t en contacte amb adl@montserrat.es.

01-12-2020 Compra com vius, viu Montserrat

L’Ajuntament de Montserrat inicia un nou projecte per a impulsar el teixit comercial i sensibilitzar el veïnat del municipi perquè faça les seues compres de productes i serveis en els comerços de Montserrat.

La COVID-19 ha generat una àmplia repercussió en el context actual. Amb aquesta iniciativa es pretén revertir les conseqüències negatives ocasionades per la pandèmia del coronavirus i conscienciar la societat de la importància de consumir en comerços de proximitat. Així mateix, a motivar el teixit comercial i productiu de Montserrat per a potenciar les seues qualitats d’oferta i de venda. És per això que, ara més que mai: «Compra com vius, viu Montserrat».

Per a això, s’ha ideat un programa que consisteix en un total de sis activitats:

Presentació de la iniciativa: es penjarà en totes les xarxes socials de l’Ajuntament un vídeo sobre el nou projecte «Compra com vius, viu Montserrat».

Campanya porta a porta: es realitzaran diferents recorreguts pels carrers de la localitat per a establir converses amb els comerços i conéixer les seues principals necessitats i interessos.

Qüestionari en línia: es posarà a la disposició de la ciutadania de Montserrat un formulari telemàtic per a saber les seues opinions en matèria de comerç local.

Capacitació i formació en línia: s’oferiran tres sessions formatives orientades a millorar i potenciar en la línia de bon comerç local. Es formarà tots aquells comerços que vulguen aprendre nous mètodes, maneres de comunicar i de vendre.

Campanya d’informació i sensibilització: s’informarà a peu de carrer el veïnat de Montserrat sobre la importància del comerç local i els seus beneficis.

Presentació final de les conclusions: es crearà un vídeo que reculla les conclusions extretes i potencie l’objectiu del programa, de la mateixa manera que serà publicat en les principals xarxes socials de l’Ajuntament.

El vídeo de presentació de la iniciativa «Compra com vius, viu Montserrat» ja està disponible en les xarxes socials de l’Ajuntament de Montserrat. Pots consultar-lo ací: https://fb.watch/24HZS5DMYk/

03-09-2020 Si tens un comerç, apunta't a la Galeria Comercial

Aquesta web està activa per als comerços locals. On cada comerç, té el seu propi espai únic en la web, en forma de fitxa, on informa de l'activitat que desenvolupa.

Es facilitarà una clau i contrasenya una vegada inscrits per a poder actualitzar dades, posar fotos, els serveis que ofereix. 

També apareix informació i actualitat sobre el sector comercial i empresarial que pot ser del vostre interés.

Els comerços o empreses que estiguen interessades a rebre informació o inscriure's, poden contactar amb: 

adl@montserrat.es o sanbapro@montserrat.es

 

Apunta't!

09-07-2020 Les cartes de bars i restaurants de Montserrat es digitalitzen i incorporen el valencià

La supervivència de l’ésser humà depén de la seua capacitat d’adaptació a les noves circumstàncies i el sector de l’hostaleria de Montserrat ha fet un gran esforç d’adaptació a les mesures higièniques i de seguretat necessàries per a preservar la salut de la seua clientela front a la COVID-19.

L’Ajuntament de Montserrat ha volgut facilitar el compliment d’aquestes mesures i des de la seua Agència de Promoció i Ús del Valencià se’ls ha oferit la possibilitat de disposar de les cartes de menjars en format digital mitjançant un codi QR per a evitar el contagi amb l’intercanvi de cartes.

Els codis QR són una manera ràpida, directa i higiènica d’accedir a la carta de menjars, begudes i postres d’un bar o restaurant per mitjà de l’escaneig de codis QR amb el telèfon mòbil.

Segons el model de telèfon mòbil, es pot escanejar directament des de la seua càmera com si es fera una foto, o sinó descarregant-se qualsevol aplicació gratuïta que escanege codis QR.

Els hostalers i hostaleres que han volgut s’han posat en contacte amb AVIVA Montserrat a través del seu correu aviva@montserrat.es i li han facilitat la seua carta per a poder ser adaptada gratuïtament al nou format.

La carta ha sigut digitalitzada, se li ha incorporat la versió en valencià, si no la tenia, i s’ha creat el codi QR corresponent. S’han repartit 50 adhesius amb el codi QR per a les taules i un cartell per a la porta amb les instruccions d’ús a cada bar o restaurant.

Com moltes altres mesures higièniques motivades per la COVID-19, les cartes digitals han vingut per a quedar-se, ja que els dispositius mòbils ofereixen molts avantatges: poder consultar la carta des de casa abans d’anar al bar, actualitzar fàcilment preus i menjars, estalviar paper, i el més important: evitar el contagi de la COVID-19.

D’altra banda, el fet de poder consultar les cartes en valencià és una demanda de la població que ja va ser atesa per gran part del sector de l’hostaleria de Montserrat gràcies a la campanya de l’Ajuntament «En valencià, més a gust» de l’any 2014. En aquesta nova ocasió s’han incorporat nous bars i restaurants que fins ara no oferien aquesta possibilitat.

A més, se’ls ha repartit el material de senyalística en valencià de la campanya «Retolar en valencià, senyal d’identitat» que es tracta d’una caixa que inclou 7 plaques adhesives, on posa «Magatzem», «Prohibit fumar», «Privat», «Lavabos», «Hòmens», «Dones», «Adaptat», «WI-FI debades», una altra amb les inscripcions «obert – tancat» i l’horari; i els adhesius a doble cara d’«Espenteu – Estireu» i «Endavant, l’atenem en valencià».

En total han sigut huit locals els que disposen d’aquest nou servei: La Fonda Xinesa, El Tossal, La Picaeta, El Musical, La Barraqueta, L’Antic Mesó, i pròximament s’incorporarà El King Doner Kebab i William & Henry.

Si tens un local i vols adaptar la teua carta al format digital, posa’t en contacte amb aviva@montserrat.es

19-06-2020 Centre Comercial Virtual per a Montserrat

 

S'amplia el termini per apuntar-se a la Botiga Online fins al 25 de juny del 2020.

 

http://montserrat.es/centre-comercial-virtual-per-a-montserrat/