Ajuntament de Montserrat::Galeria empresarial de la Província de València

Mostrant els resultats de 1 a 8 de 8

15-09-2020 Jornada de gestió d’associacions a Montserrat

Dins el II Cicle de Jornades d’Emprenedoria i Economia Social i Sostenible, es realitzarà a Montserrat la jornada “La gestió de les associacions: aspectes jurídics, comptables, fiscals i laborals”

L’organització del cicle corre a càrrec de l’Aula Empresocial de la Universitat de València, amb el finançament de la Diputació de València, la col·laboració tècnica de Divalterra a través de la Xarxa ADLs i la participació de l’Ajuntament de Montserrat.

Dia: 15 d’octubre de 2020

Lloc: Casa de la Cultura de Montserrat

Hora: 17:30h

Garantim que es compliran tots els protocols de seguretat establerts de prevenció contra la Covid-19.

Les associacions interessades a assistir han d'inscriure's al següent enllaç: http://esdeveniments.uv.ev./go/cicleaulaemprendoria

Us esperem!

03-09-2020 Si tens un comerç, apunta't a la Galeria Comercial

Aquesta web està activa per als comerços locals. On cada comerç, té el seu propi espai únic en la web, en forma de fitxa, on informa de l'activitat que desenvolupa.

Es facilitarà una clau i contrasenya una vegada inscrits per a poder actualitzar dades, posar fotos, els serveis que ofereix. 

També apareix informació i actualitat sobre el sector comercial i empresarial que pot ser del vostre interés.

Els comerços o empreses que estiguen interessades a rebre informació o inscriure's, poden contactar amb: 

adl@montserrat.es o sanbapro@montserrat.es

 

Apunta't!

09-07-2020 Les cartes de bars i restaurants de Montserrat es digitalitzen i incorporen el valencià

La supervivència de l’ésser humà depén de la seua capacitat d’adaptació a les noves circumstàncies i el sector de l’hostaleria de Montserrat ha fet un gran esforç d’adaptació a les mesures higièniques i de seguretat necessàries per a preservar la salut de la seua clientela front a la COVID-19.

L’Ajuntament de Montserrat ha volgut facilitar el compliment d’aquestes mesures i des de la seua Agència de Promoció i Ús del Valencià se’ls ha oferit la possibilitat de disposar de les cartes de menjars en format digital mitjançant un codi QR per a evitar el contagi amb l’intercanvi de cartes.

Els codis QR són una manera ràpida, directa i higiènica d’accedir a la carta de menjars, begudes i postres d’un bar o restaurant per mitjà de l’escaneig de codis QR amb el telèfon mòbil.

Segons el model de telèfon mòbil, es pot escanejar directament des de la seua càmera com si es fera una foto, o sinó descarregant-se qualsevol aplicació gratuïta que escanege codis QR.

Els hostalers i hostaleres que han volgut s’han posat en contacte amb AVIVA Montserrat a través del seu correu aviva@montserrat.es i li han facilitat la seua carta per a poder ser adaptada gratuïtament al nou format.

La carta ha sigut digitalitzada, se li ha incorporat la versió en valencià, si no la tenia, i s’ha creat el codi QR corresponent. S’han repartit 50 adhesius amb el codi QR per a les taules i un cartell per a la porta amb les instruccions d’ús a cada bar o restaurant.

Com moltes altres mesures higièniques motivades per la COVID-19, les cartes digitals han vingut per a quedar-se, ja que els dispositius mòbils ofereixen molts avantatges: poder consultar la carta des de casa abans d’anar al bar, actualitzar fàcilment preus i menjars, estalviar paper, i el més important: evitar el contagi de la COVID-19.

D’altra banda, el fet de poder consultar les cartes en valencià és una demanda de la població que ja va ser atesa per gran part del sector de l’hostaleria de Montserrat gràcies a la campanya de l’Ajuntament «En valencià, més a gust» de l’any 2014. En aquesta nova ocasió s’han incorporat nous bars i restaurants que fins ara no oferien aquesta possibilitat.

A més, se’ls ha repartit el material de senyalística en valencià de la campanya «Retolar en valencià, senyal d’identitat» que es tracta d’una caixa que inclou 7 plaques adhesives, on posa «Magatzem», «Prohibit fumar», «Privat», «Lavabos», «Hòmens», «Dones», «Adaptat», «WI-FI debades», una altra amb les inscripcions «obert – tancat» i l’horari; i els adhesius a doble cara d’«Espenteu – Estireu» i «Endavant, l’atenem en valencià».

En total han sigut huit locals els que disposen d’aquest nou servei: La Fonda Xinesa, El Tossal, La Picaeta, El Musical, La Barraqueta, L’Antic Mesó, i pròximament s’incorporarà El King Doner Kebab i William & Henry.

Si tens un local i vols adaptar la teua carta al format digital, posa’t en contacte amb aviva@montserrat.es

02-07-2020 Afeccions de la Nova normalitat a les empreses valencianes

http://www.dogv.gva.es/datos/2020/06/20/pdf/2020_4770.pdf

25-06-2020 Data per a presentar ajudes al comerç minorista de Montserrat afectat per la COVID-19

AODL🔍
Publicat l'extracte de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de València, el termini per a presentar les sol·licituds de les ajudes al comerç local afectat per la COVID-19 finalitzarà el 24 de juliol de 2020.
Recordeu que el tràmit s'ha de fer de forma digital usant el tràmit obert a la Seu Electrònica que porta el seu nom.
ℹ️ http://montserrat.es/ajudes-al-comerc-minorista-de-montserrat-afectat-per-la-covid-19/

19-06-2020 Centre Comercial Virtual per a Montserrat

 

S'amplia el termini per apuntar-se a la Botiga Online fins al 25 de juny del 2020.

 

http://montserrat.es/centre-comercial-virtual-per-a-montserrat/

12-06-2020 Ajudes al comerç minorista de Montserrat afectat per la COVID-19

http://montserrat.es/ajudes-al-comerc-minorista-de-montserrat-afectat-per-la-covid-19/

11-06-2020 Centre Comercial Virtual per a Montserrat

http://montserrat.es/centre-comercial-virtual-per-a-montserrat/

06-04-2020 COVID-19: Preguntes i respostes més freqüents sobre comerç

Si tens dubtes sobre el sector comercial, la Direcció General de Comerç de la Generalitat ha publicat un FAQ que et pot ajudar.