Ajuntament de Montserrat::Galeria empresarial de la Província de València

Mostrant els resultats de 1 a 6 de 6

25-11-2020 Montserrat premia el comerç local per l’ús del valencià

L’Ajuntament de Montserrat ha convocat els I Premis a l’Ús del Valencià en el Comerç Local a través de la seua Agència de Promoció del Valencià, AVIVA Montserrat, i gràcies a una subvenció concedida la Diputació de València.

Els premis volen reconéixer l’ús normalitzat del valencià que fan els i les comerciants en els seus establiments. Per a d’això ha convocat dos modalitats, la modalitat A que premiarà l’ús del valencià en la retolació, el material imprés i en l’atenció al públic; i la modalitat B, que premiarà l’ús del valencià aplicat a les xarxes socials, les noves tecnologies i el programari. S’atorgarà un premi de 1500 euros per cada modalitat.

Amb la celebració d’aquests premis, l’Ajuntament pretén també agrair al sector comercial de Montserrat la seua indispensable col·laboració amb les diverses campanyes de promoció del valencià que l’Ajuntament llança per a preservar la principal senya d’identitat del nostre poble, la llengua. Per això, a banda dels premis, als comerços que s’hi presenten, se’ls regalarà material de la campanya «En valencià, més a gust».

Per a optar al premi, els comerços han de presentar la seua candidatura amb una sol·licitud a l’Ajuntament. La tramitació serà exclusivament per via telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament. El termini de presentació de sol·licituds serà de 10 dies hàbils des de la publicació de l’extracte d’aquesta convocatòria en el BOPV, cosa que s’anunciarà pels canals habituals de l’Ajuntament (web, facebook, app…) i el web de transparència.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb AVIVA Montserrat a l’adreça electrònica aviva@montserrat.es o al telèfon 962 998 000 (extensió 2115).

05-11-2020 Nous festius d'habilitació comercial

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball va modificar la Resolució de 4 d’octubre de 2019, per la qual es determinen els diumenges i els dies festius hàbils per a la pràctica comercial en 2020, i va habilitar el diumenge 29 de novembre, per a l’obertura comercial al públic (campanya de Nadal).
Així mateix, l'Ajuntament de Montserrat va aprovar, per acumulació de festius i a canvi del 13 de desembre, habilitar també el dilluns 7 de desembre (festiu local) per a la pràctica comercial.

03-09-2020 Si tens un comerç, apunta't a la Galeria Comercial

Aquesta web està activa per als comerços locals. On cada comerç, té el seu propi espai únic en la web, en forma de fitxa, on informa de l'activitat que desenvolupa.

Es facilitarà una clau i contrasenya una vegada inscrits per a poder actualitzar dades, posar fotos, els serveis que ofereix. 

També apareix informació i actualitat sobre el sector comercial i empresarial que pot ser del vostre interés.

Els comerços o empreses que estiguen interessades a rebre informació o inscriure's, poden contactar amb: 

adl@montserrat.es o sanbapro@montserrat.es

 

Apunta't!

09-07-2020 Les cartes de bars i restaurants de Montserrat es digitalitzen i incorporen el valencià

La supervivència de l’ésser humà depén de la seua capacitat d’adaptació a les noves circumstàncies i el sector de l’hostaleria de Montserrat ha fet un gran esforç d’adaptació a les mesures higièniques i de seguretat necessàries per a preservar la salut de la seua clientela front a la COVID-19.

L’Ajuntament de Montserrat ha volgut facilitar el compliment d’aquestes mesures i des de la seua Agència de Promoció i Ús del Valencià se’ls ha oferit la possibilitat de disposar de les cartes de menjars en format digital mitjançant un codi QR per a evitar el contagi amb l’intercanvi de cartes.

Els codis QR són una manera ràpida, directa i higiènica d’accedir a la carta de menjars, begudes i postres d’un bar o restaurant per mitjà de l’escaneig de codis QR amb el telèfon mòbil.

Segons el model de telèfon mòbil, es pot escanejar directament des de la seua càmera com si es fera una foto, o sinó descarregant-se qualsevol aplicació gratuïta que escanege codis QR.

Els hostalers i hostaleres que han volgut s’han posat en contacte amb AVIVA Montserrat a través del seu correu aviva@montserrat.es i li han facilitat la seua carta per a poder ser adaptada gratuïtament al nou format.

La carta ha sigut digitalitzada, se li ha incorporat la versió en valencià, si no la tenia, i s’ha creat el codi QR corresponent. S’han repartit 50 adhesius amb el codi QR per a les taules i un cartell per a la porta amb les instruccions d’ús a cada bar o restaurant.

Com moltes altres mesures higièniques motivades per la COVID-19, les cartes digitals han vingut per a quedar-se, ja que els dispositius mòbils ofereixen molts avantatges: poder consultar la carta des de casa abans d’anar al bar, actualitzar fàcilment preus i menjars, estalviar paper, i el més important: evitar el contagi de la COVID-19.

D’altra banda, el fet de poder consultar les cartes en valencià és una demanda de la població que ja va ser atesa per gran part del sector de l’hostaleria de Montserrat gràcies a la campanya de l’Ajuntament «En valencià, més a gust» de l’any 2014. En aquesta nova ocasió s’han incorporat nous bars i restaurants que fins ara no oferien aquesta possibilitat.

A més, se’ls ha repartit el material de senyalística en valencià de la campanya «Retolar en valencià, senyal d’identitat» que es tracta d’una caixa que inclou 7 plaques adhesives, on posa «Magatzem», «Prohibit fumar», «Privat», «Lavabos», «Hòmens», «Dones», «Adaptat», «WI-FI debades», una altra amb les inscripcions «obert – tancat» i l’horari; i els adhesius a doble cara d’«Espenteu – Estireu» i «Endavant, l’atenem en valencià».

En total han sigut huit locals els que disposen d’aquest nou servei: La Fonda Xinesa, El Tossal, La Picaeta, El Musical, La Barraqueta, L’Antic Mesó, i pròximament s’incorporarà El King Doner Kebab i William & Henry.

Si tens un local i vols adaptar la teua carta al format digital, posa’t en contacte amb aviva@montserrat.es

19-06-2020 Centre Comercial Virtual per a Montserrat

 

S'amplia el termini per apuntar-se a la Botiga Online fins al 25 de juny del 2020.

 

http://montserrat.es/centre-comercial-virtual-per-a-montserrat/

11-06-2020 Centre Comercial Virtual per a Montserrat

http://montserrat.es/centre-comercial-virtual-per-a-montserrat/

06-04-2020 COVID-19: Preguntes i respostes més freqüents sobre comerç

Si tens dubtes sobre el sector comercial, la Direcció General de Comerç de la Generalitat ha publicat un FAQ que et pot ajudar.

05-04-2020 Relació de comerços locals que fan servei a domicili

En la imatge adjunta es relacionen els establiments locals que presten servei a domicili, per a que et quedes a casa.
Us recordem que també estan a la vostra disposició la resta de comerços, que podeu consultar a este lloc web.

13-02-2020 Labora ofereix subvencions de fins al 100% del salari mínim interprofessional a les empreses que contracten persones joves qualificades

- Les subvencions tenen per objecte fomentar la contractació en pràctiques a jornada completa i la contractació indefinida per a les persones desocupades menors de 30 anys
- Aquestes ajudes formen part del programa Avalem Joves

Termini OBERT des de 14/02/2020 al 30/09/2020

+info